Kas tallad on ümmargused?


Juba eelmisel aastal tegin sellise veinihoidiku. Päris ulme. Seisab ja ei kuku pikali kui just ei tõuka. Tegelt tegin mitu tükki. Lausa ekperimentaaltehase avasin. Erinevaid pikkuseid, nurki ja materjale lõikusin nii et nina märg. Üldiselt selgus, et lühemad on stabiilsemad. Pikemad aga näevad ekstreemsemad välja. Pildilolev on üsna pikk. Valmistatud liimpuidust, mis ukse tegemisel üle jäänud. Ühed arvavad, et on lepp, teised väidavad, et tegu suisa pöögiga. Eitea, raske ta igatahes on. Lihvitud ja linaõliga immutatud. Üks Hiinast pärit kaubaalus oli mul ka lõhkuda. Sealt pärinev puit oli veel kummalisem. Hästi kerge, aga lõikamisel vaigulõhnaline. Eksootiline värk, seega.

P.S. Absoluutselt ei kutsu üles joomarlusele. Vastupidi. Ja tõepoolest, see hoidik pidurdab konsumeerimist. Sest kui pudelist juba miskit on ära joodud, siis ei seisa see ilus asi püsti enam. Kurvem lugu on siis kui pudel selle kiigega juba algusest peale ei sobi. Siis vist pole muud kui Eesti esimeseks!

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>