Prügidoktor // PhD in Trash


EST: Täna on üks eriline päev küll, sest pole just sage, et keegi nõnda palju jäätmeid suudab kokku kuhjata, et neist doktoritöö võiks saada. Nojaa, kes see muu kui Reet Aus, kes oma tööd “Trash to Trend – Upcycling in Fashion Design” juba paari tunni pärast kaitsema asub. Doktoritöö prügist, saate aru!

Tuginedes akadeemilisele uurimistööle ja pikaajalisele disainerikogemusele töötas Reet Aus praktiliste näidete ning eksperimentide najal välja väärtustava taaskasutuse meetodist lähtuva disaini- ja tootmismudeli, mis võimaldab luua minimaalse keskkonnamõjuga moetooteid.

Nojah siis. Doktoritöö saab alla laadida Reeda veebist.

ENG: Today is quite special day for trash science because Reet Aus is defending her PhD thesis “Trash to Trend – Upcycling in Fashion Design” in Estonian Acadamy of Arts. PhD in trash, thats insane and cool. You can downaload the thesis from here.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>