Rämspostiromantik

paberigakaetudpudelvaas
Klaasi on tegelikult keeruline lõigata ja lihvida kodus, aga kõik need tuhanded naistepäevalilled tuleb ju kuskile mahutada. Vaasi oleks vaja. Õnneks on olemas süüdimatud postikandjad kes vajaliku rämpsu otse koju toovad. Värvilised ajakirjad saab kenasti plastpudeli ümber keerata ja nii saabki unikaalse vaasi. Kui veekindlus oluline pole (no kuivatatud nõgeseid näiteks on tarvis vaasistada) siis võib pudeli enne põhja valmistamist välja võtta ja tühjaks juua. Mm. Kui pudeli kuju seda muidugi võimaldab.

Ostes 18 dollarit [Urbanoutfitters]

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>