Väike lillelõbu

pirnvaas
Tähendab, kui ei oska või ei tea õigeid töövõtteid ei maksa kisama hakata, et ei saa. Näiteks elektripirnist vaasi teha. Väga kenasti saab. Kui teha nii nagu TeamDroid õpetab pole seal pisukese ettevaatlikkuse puhul keerulist midagi. Ja kuna õnneliku juhuse läbi läkski parasjagu üks pirn õhtule, sain kohe järele proovida. Bueno. Ja mis ilus asi, et kui vesi sisse panna, siis seisab ise püsti nagu jonnipunn. Lilled tahavad ka vahel puhata, mängida ja kiikuda.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>