Roheline sõnumitooja pandi kotti

Järgneb tasumata reklaam, aga minugipoolest võib seda mõne tootega tasustada vms. Aga igatahes. Eesti-Portugali ühisaktsioon Grenius teeb kohvipakkidest rahakotte ja vanadest reklaamplakatitest suuremaid kotte. Müüvad ka Soomes ja Hollandis. Et selline ekspordibränd lausa. Aga mõningates meie poodides peaks ka saada olema. Ei tea. Ühegi viidatud poe koduleht just kasutajasõbralikkusega ei hiilga.

P.S. Teisipäeval avaldan oma uusima “toodangu” fotod. Sest teisipäev on ikka ilusa alumiiniumi päev olnud.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>