Villu Baumann meisterdab

Vanakoolimees Villu Baumann teeb igasuguseid meistritegusid. Kohrutab plekki, sulatab klaasi, kuumutab keraamikat, hööveldab puud ja mudib nahka ning paneb oma teod kõik blogisse rahvale näha. Mulle meeldisid tema pudelitest lambid, mis põhimõtteliselt on sama teema kui mu üks lamp. Tal on ilusamini värvitud, ma aga üritaks pirni ikka pudeli sisse ära peita. Kuna paistab, et jõuluvalgustid pole kuigi usaldusväärsed vennad, siis tuleb ilmselt halogeeni peale üle minna.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>