TaasKasutuse VabaRiik


Facebooki kaudu levis info, et on olemas selline projekt nagu ReUse RePublic ning, et nad panevad Kristiines kordagi kasutamata kuid juba ümberdisainitud riideid disainiturul müüki. No tore ikka kui tehakse midagi. Kuid tundus, ja kodukalt üle kontrollides jäi see tunne alles, et asi pole mu jaoks, sest uusi riided pole suurt tarvis veel. Ma ju alles jaanuaris ostsin t-särgi. Aga nüüd sain Tarbija24 artiklist Vanadele asjadele uus nägu teada, et kaubeldi ka tarbeesemetega. Novaatsiis. Tarve on ikka tarviline tavaar. Noh. Et kuskil tekkis nagu mingi infotropp. Ma mõtlen, et kui teha juba nii bling-bling koduleht ja Mirtel sinna peale panna, siis võiks ju mingi kolm rida teksti ka kirjutada, et maalt ja rattaga inimesed kah asjast aru saaksid mis toimub. Mitte, et ma oleks miskit osta tahtnud. Ise tehtud asjad on ikka muudest etemad. Kui just pole tegu vanaema pannkookidega. Aga Vabariigi kodanikel tuleb silm peal hoida, sest kus aktiivsust palju koos, sealt võib igast pärle oodata.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>