Hommikusöögile rattad alla!

tisain: kaubalaud
Olen oma plaanide ja jooniste kaustast hakanud vaikselt asju ellu viima. No näiteks see diivanilaud sai just valmis. Algmaterjaliks kaubaalus (olgu kiidetud geenius kes sellised asjad välja mõttes) ja tõukeratas ning natuke vana riidekappi ka. Nüüd sõidan teisega mööda tuba ringi. No eriti tegelt ei sõida, sest tuba kole kitsas. Eile hommikul lükkasingi lauakese verandale ning sain võikud ja latte päikesepaiste ja linnulaulu saatel manustatud.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>