Korgid maha!

tisain-jalgratas avab pudeleid
Nonii. Sellise lögaga sõidavad vaid kõige pühendunumad veloveljed-õed. Teistel seisab ratas toas risti jalus. Tuleb miskit ette võtta. Jalgratta ümberlõikusteks olen siin ennegi ideid jaganud. Seekord on jälle üks avaja. No lausa geniaalselt lihtne. Põhimõtteliselt võiks teha ka kaheraudse, et oleks avamisel topeltvõimsust. Siis ei peaks kahvlit katki lõikamagi ja saaks pärast jälle ratta külge tagasi panna. Kui uute pudelite järele tekkib tahtmine.

Decapsuler

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>