Tartus toimub

tisain: pirnvaas
Selle nädala lõpul on taaralinn veidike nagu öko. Esiteks toimub neljapäeval Maaülikoolis korduvkasutuspäev. Ehk, et kõiki kasutatakse mitu korda järjest ära. Võinoh tegelt võibla mitte kõiki. Igatahes on plaanitud, et 12:30 hakkab metsamaja seltsiruumides jututuba ökodisainist ja korduvkasutusest ning pärast on töötuba ka kus üritatakse mingist kolust mingid tarvitamiskõlbulikud jubinad välja mõelda ja valmis meisterdada.

Ja reedest pühapäevani toimub messikeskuses Ökomess mis ajab rohelise majanduse ja rohelise elamise asju. Paistab, et päris palju rohekaid ettevõtteid ja ettevõtlikke plaanib kohale tulla.

Laupäeviti on Genklubis avatud ka taaskasutuspood Berliin!

Autoriteks Tartus resideeruvad vabakutselised näitlejad, naised ning emad Kristel Leesmend, Maarja Jakobson, Piret Simson, Katrin Pärn ning psühholoogiadoktorant Kirsti Akkermann. Meie firmamärk on rõõm, sestap on uus pood selline, kus saab lisaks ostmisele, müümisele ja vahetamisele ka suhelda, teed juua, muusikat kuulata ja end lihtsalt hästi tunda. Ja kõik ikka parema, rohelisema, jätkuva elu nimel.

Pilt pole ühegi sündmusega üldse seotud. Lihtsalt oli ilus pilt ja seni täiesti kasutamata.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>