Võileibade libistamiseks

tisain: Praksi lumelaud
Kohvi sisearhitektuur ehk Hannes Praks on valmis saanud Kiviõli Seiklusturismi Keskuse söögilaua prototüübiga:

Põhimõtteliselt võib seda nimetada ka Lumelauaks. Materjalikäsitluses ja idees midagi üliinnovatiivset ei olegi. Mööblitükki võib täiesti õigustatult nimetada ka klassikaliseks. Esimest mudelit valmistades tuli aga spetsialist Põvvat Kamal briljantne idee kasutada lauda kelguna. Tõepoolest jalad taevapoole ja kelk valmis – see on innovatsioon;)

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>