Uuskasutusdisain annab lastele jalad alla


Nädala lõpuni leiab Solarise keskuses aset ökoloogiasõbralike disainesemete heategevuslik näitus-müük, mille tulust toetatakse Eesti Liikumispuudega Inimeste Liitu, et soetada kõnnirobot 4-12-aastastele lastele.

Näitusel saab vaadata ja osta taaskasutusprintsiibil värskendatud ja ümberdisainitud vintage-mööblit, Reet Ausi uuskasutus-disainrõivaid, Kristjan Induse kelmikaid sisustuselemente, Anni Varmi ootamatu vormiga valgusteid ja Eesti ehtekunstnike loomingut. Müüki tulev vintage-mööbel, mida sai detsembri alguses näha ka Soosoo galeriis, on sündinud projektis, kus disainerid Inge Peetris, Eve-Lii Sandre (Sadolini Värvikeskus) ja Marit Mõrd koostöös mitmete Eesti ettevõtetega renoveerisid kasutatud mööblit.

Laupäeval on paralleelselt uuskasutusnäitusega ka töötoad, kus Sadolini Värvikeskuse eksperdid näitavad ning juhendavad, kuidas renoveerida kasutatud mööblit, samuti valmistatakse kohapeal ehteid ja tarbeesemeid.

Müügitulu läheb roboti ostuks, aga überökod kes ei taha midagi osta, võivad raha otse korjanduskasti pista.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>