Lohista prügikasti


Täiesti juhuslikult ELFA tehnikafoorumis ringi surfates kohtasin sellist prügikasti. Otsisin tegelt infot elektroonika komponentide kohta. Noh. CRT-kuvar saab õhukese ekraani ees jälle ühe pluspunkti. Sinna lihtsalt mahub rohkem kolu. Sest ega prügikast pole see koht kuhu prahti panna. Mul pole küll nii kaasaegne prügikast kui see, aga igatahes hoian seal igast kraami mida võiks ehk vaja minna. Hetkel on üks pooleliolev puust kauss, teleobejektiiv ja kõige peal fotokas – et oleks käepärast võtta.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>