Odav kepp


“Stick in a Can” on üks geniaalsetest fotoaksessuaaridest. Kepp purgis asendab suurepärastelt kõiksuguseid kolmjalgu ja tugesid. Topid aga puupulga betooni täis konservikarpi ja ongi olemas. Minul hetkel tsementi polnud, aga kui ehitamisel üle jääb, siis teen asja lõpuni. Seepärast panin pulga kruvidega kinni. Noja, selle keppi külge saab klambrite, naelte, takjapaelte või kasvõi knopkadega kinnitada mida vaja: peegeldeid, hajuteid, välke, modelle jne. No vaadake Prophotolife õppevideot ja tehke järele.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>