Ripu rahus

Näh, kaubaaluste võimalused redisainimisel on lõputud. Sest mis need alused ikka on kui hunnik laudu. No ja laudadest saab ju kõik maailma asjad kokku klopisda. Näiteks sellise toolikese võib punuda ja puu otsa riputada. Õpetus Instuctables.com lehel (via Re-Nest).

Aga noh, seal “läänes” on üldse väga in kasutada reclaimed puud. See on siis miskit puit mida on kuskil juba miskitpidi kasutatud. Ma oleks küll õnnelik kui leiaks paiga kus on vanu laudu, prusse ja palke üle. No sellista asja ju pole tegelt. Mida vanem, seda kallim hoopis.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>