See aed imeb täiega


Ajaloo tunnis ikka räägiti rippuvatest aedadest. Ma ei saanud kuidagi aru kuidas üks aed saab rippuda. Viltuseid ja suisa katkisi aedu olin näinud küll. No nüüd vist saab lõpuks selgust. Et selline näeb välja üks moodne ja vertikaalne aed. Hoiab ruumi kokku ja puha. Imelik asi, sest kui ma õigesti aru saan, siis mulda nagu polegi. Torudes ringleb vesi ja väetis. Seegi pidi sääst olema. Brr. Aga solgitorude seinale riputamine on ikka üks lahe idee.

Valmis värki saab siit osta. Ainult 500 taala.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>