Visu ProRace

Ükspäev, 2 nädalat tagasi, toimus EMÜ Metsamaja fuajees järjekordne ökodisaini töötuba, mida mul oli palutud juhendada. Üks silmatorkavamaid leiutisi oli see murtud suusast põrandalamp. Suusa sain spordihoonest, lambi tegi üks ülikonnas noormees.

Järeldused: Tuleb välja, et suusad tehakse tänapäeval justkui mesikärgedest ja kaetakse ainult õhukese plastikuga. Pole siis ime, et nad nii kergelt pooleks lähevad. Teine tarkus see, et kui sa seni oled teinud asju õigesti, ei tähenda see seda, et see ainuke moodus olekski. Materjalile stambivabalt lähenemine annab hoopis teise tulemuse. Ja ka mitte vale.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>