Staardisainer

See oli juba veebruaris kui Liisalotte käis mul siin salajases Tisainivabrikus külas. Tegi ökot ja disaini ja poisid samal ajal filmisid iga nurga alt. See klipp ongi siis kokku pandud sellest mis toimus. Ökodisaineri ametit ja veel 8 tööd proovis Lotte seepärast, et saaks kooli ära lõpetada ja fotograafi diplomi kätte. Ilmselt saabki, kaitsmine on järgmisel nädalal. No on alles lõputöö mõnel. Ja ei saa mainimata jätta, et üks viimaseid töid oli tal erootiline tantsija. Vaata videot. Papapaa…

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>