Plaat tiksub

Inglisevenes ilmub aeg-ajalt lugusid ka meie praeguselt kodumaalt. Kuigi mõned tunnevad end selle pärast pisut solvatuna. Aga näiteks need kellad on seal üleval. Kommentaaridest seletatakse suisa eesti keeli, et Nu Nordiku poes isegi müügil. Niisama ümmargusest vinüülkellast ikka uhkemad. Lasergia lõigatud ja puha. Kodus selliseid siledaid servi ju ei saa..

Jaja, väikese guugeldamise tulemusena selgubki, et tadaa – Pavel Sidorenko tegu. 25 euri eest annab sulle ka. Nordikus läheb 34. Mhm. Küll need eurohinnad teevad kõik odavaks.

Täh, Mir.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>