Sidumismängud lampidele

See on küll üks vanemaid lambi valmistamise ideid, aga olgu ta siinkohal ära näidatud. Video on siin, pärast reklaame ja ühe ilge interjööri tutvustust.

Lamp siis tekib sellest, et nöör mis on miski PVA või muu liimiga immutatud mässitakse ümber palli. Pärast, kui liim kuivanud, tõmmatakse pall seest välja ja ongi valmis. Ma arvan, et kaval oleks õige suurusega auk pirni ja juhtme jaoks juba alguses sisse jätta, mitte siis hiljem lõikuma asuda.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>