Ehted rippuma


Uuskasutuskeskuses oldi mures, et neil on nii palju ehteid aga ei saa neid kuidagi eksponeerida. Ulatasin siis abikäe. Esimese nagi tegin jalgratta esirattast. Pooled kodarad sai puruks lõigatud ja allapoole konksudeks keeratud. Alguses oli toeks üks Estoplasti põrandalamp, aga too oli kole nõrk, ei kandnud kogu bling-blingi ära. Siis tegin lattidest sellise kolmjala. Noh, toekas tugi küll. Ja ehted ja keed saavad lõputult karussellida.


Ja see on varem sahtel olnud. Nooruses. Minu kätte jõudes oli oma isiksusest nii mõnedki omadused kaotanud. Panin paar lauajuppi lisaks, et riiulid moodustuksid, perforeeritud serv ehitusjäätmete hunnikust. Natuke punast ja valget värvi ja. Kurjam, nii kena, et teeks endale ka.

Nagidega kaasnevast loost saab teada Uuskasutuskeskuse blogist.
Pilti tegi Kaarle Kannelmäe

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>