Täheke


Arusaamatutel põhjustel pole neid säravaid hetki meediataevas siin kajastanudki. Teeseldud tagasihoidlikkus? No pea aasta vanused lood juba. Jajah. Siis kui Tuuliga novembris Maaülikoolis taaskasutuse töötuba läbi viisime ilmus Tartu Postimehes artikkel Nutikatele sobivad ka vanad sahtlid:

Kui inimesel on hea mõte ja käed otsas, saab vanast kasutust mööblitükist mõne tunniga vajaliku asja, tõestasid hakkajad noored maaülikoolis omal viisil Euroopa jäätmetekke vähendamise nädalat tähistades.


Ja millalgi jaanuaris tutvustati taaskasutusideid Kodusaates. Eh, kaamera ees on ikka igavesti imelik rääkida. Pärast vaadata on veel imelikum. Päris loll jutt kokku ei saanud, sest monteerija tegi ilmselgelt head tööd.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>