Võrgutav aknakate // Windowsigns

EST:
Jätkan siis PVC teemade järamisega. Seekord siis selline võrgulaadne materjal millest tehakse suuremaid reklaambännereid. Esther Derkx on sellest valmistatud modulaarse aknakatte. 24 täiesti ühesuguse kujuga tükki kokku põimides saab sellise poolläbipaistev aknakate millest kumab läbi ka reklaami värv ja Budapesti keskturg.

ENG:
Let’s continue exploring PVC. This windowsign is made of cast-off advertisement canvas aka mesh by Esther Derkx. 24 identical modules are assembled together creating semitransparent curtain. You can see the oringinal color of the banner and ofcourse Budapest central market on the background.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>