Aken // Window

EST >> No et käsitöö ja disaini kaupluse LesPetites aken oli hämar ja vajas vähe sära, tegin sinna siis sellise lühtri. Kaks pikka lauajuppi ja 6 peenikest lippi neid ühendamas on ülejäägid ehitustegevusest. Mustaks värvitud raami küljes neli kuplit ja nii ongi enam-vähem. Pilt on jama. Minge ise vaatlema ja ostlema.

ENG >> Made a chandelier for Estonian design and handicraft shop LesPetites. Frame is made of scrap wood, painted black, lamp globes are made of vinyl records.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>