Sofa Away by Rubcn


EST >>> Käisin mina siis Milano disaininädalal. Terve linn oli igast kraami täis. Ja loomulikult tuli siis Salone Internazionale del Mobile messihalle külastada. Oi raisk, see oli alles üks suur kompleks. No hektariteviisi suur ikka. Kõike läbi käia ei suutnud, joosta isegi mitte, aga SaloneSatellite, kus näidatakse noorte disainerite mõttelendu sai hoolikamalt läbi vaadatud. Noh, see oli huvitavam ka. Palju esemeid mis kunagi tootmisesse ei jõuagi, hulle ideid ja kontseptsioone. Esmalt tutvustaks siis Rubenit ja tema tooli. Mees, keda tuntakse eelkõige Retrain by Rubcn nime all korraldab oma kodulinnas Santadneris igasuguseid ökodisaini töötubasid. Ise teeb asju enamasti paberist. Ja see tool on ilmselt kõige ägedam asi mis tüüp kunagi teinud on. Inhabitat blogi arvas isegi, et tegu on messi ühe parima rohedisainiga. Novotsiis. Kaubaalusele on ajakirjadest punutud tugitool, seest kortustatud paberiga täidetud. Pealt akrüüllakiga kaetud. Tegemine võtab terve kuu tihedat tööd, seega enamik meist endale sellist kunagi ei saa. Kaua ta funktsionaalsed omadused püsivad, ei ole veel teada. Alles messiks sai valmis.

ENG >>> Visited Milan during design week. The whole city was full of stuff. And, of course, went to Salone Internazionale del Mobile exhibition. Oh, this was just one of a large complex. Huge! Everything could not go through, not even to run. One part, SaloneSatellite, showing young designers ideas was the most interesting one. Many objects that will never be in production, crazy ideas and concepts. First, let me introduce Ruben and his chair. The man, known also as Retrain by Rubcn organizes in his hometown Santadner all kinds of eco-design workshops. Himself makes things usually out ​​of paper. And this chair is probably the coolest type of thing that has ever done. Inhabitat blog, even thought that this was a top ten green designs from Salone Satellite. Well. Chair is made of discarded magazine paper and the wooden shipping pallets. His Sofa Away Chair and Ottoman have been stuffed with crumpled up paper, covered with acrylic resign. Will take a whole month work to make it, so most of us will never be able to afford this. Long-lasting functional characteristics are yet unknown. It was finshed just before the fair.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>