Avatud istmed


Kalamaja on ilmsesti Tallinna hipimaid linnajagusid. Kavartalite viisi on noori ja ägedaid sinna elama asunud. Kui seni pole saanud, siis nüüd võib hakata neil hoogsamalt külas käima, sest Kalamaja Avatud Hoovid kutsuvad kuni sügiseni erinevatest kultuurisündmustest osa saama. Et siis oleks kuskil natuke istuda ka, toimusid Boheemi hoovis eile väikesed mööblitalgud. Nii mõnigi pink sai valmis. Olgu kaks neist siin ära näidatud. Vanadest kappidest kokku seatud. Esimene neist väga lihtne ja sirgjooneline. Saab kasutada ka lauana.


Teine lausa diivan. Ebasümeetrilise iseloomuga. Kui padjad ka saab, siis sealt enam ei tõusegi. Ja mõlemal on küljes ka väga vajalik lisavarustus – pudeliavaja. Proovitud. Töötab.


ENG >>> Kalamaja is one of the coolest districts in Tallinn, European Capital of Culture. This summer locals are opening their courtyards to public. Different cultural acivities will take place there. Yesterday we made some seats to be used during these events. I particularly like attached bottleopeners :)

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>