Viltune raamaturiiul // lopsided bookshelf


EST: See riiul sai välja mõeldud ja oma väikeste näppudega valmis tehtud koolitööna Haapsalu Kolledži käsitöötehnoloogate ja disaini eriala projekteerimise aines. Kuna Haapsalu on sel aastal metsapealinn, siis oli ülesandeks valmistada riiul puidust. Ega keegi ei käskinud ega soovitanud kasutada sellist valmistusmeetodit. No et võtad vanad, esimese vabariigi aegsed voodrilauad, lõikad ribadeks ja kleebid selle riiuliks kokku. Ses mõttes, et muud siin polegi kui vana puit, uus liim ja katteks natuke heledat lakki. Valmistamisele läks üle kahe nädala tihket tööd. Kurat, enne pensionile jäämist ei tee enam midagi sellist. No üks tugev asi sai küll, aga kas seda vaeva väärt?

ENG: I made this shelf as a school project at Haapsalu College. We had to use wood, because Haapsalu is the forest capital of Estonia this year, so I took some reclaimed planks (80 years old clapboards), cut them to small strips and glued it all together as a shelf. Well, it took like two weeks of hard work. Proud of myself.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>