Ökoökoökoökoökoööö


Neljapäeva õhtul hõivas Ökosaare ökodisaini töötuba. Üritus toimus Ökomässu raames kultuuripealinna programmis. Igati öko värk siis. Kohal olid ka saare asutajad Pakendiringlusest, kes näitasid kuidas prügist jälle toore saab; ning ümbertöötletud plastpakenditest uut plasti ja mööblit tootev Plastrex. Ma siis õpetasin rahvast tisainima. Ideid sai palju jagatud, näiteid toodud, arutatud kontseptsiooni ja elu üle; konkreetselt sai ise kätt proovida vinüülidest lambikuplite ja kausside tegemises. Klaviatuurist magnetid olid ka popid. Suure pimedani läks. Küpsist anti ka :)

Mäss veel kestab täna-homme.

ENG: There is a sustainable revolution going on in Tallinn (European Capital of Culture 2011) called ECOMESS. On thursday I was asked to do a little workshop about ecodesign. Mostly people were interested in making vinyl bowls out of old records.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>