Luks elu prügikastis


Paistab, et see oleks nagu tavaline prügikast või siis vähemalt akendega prügikast. Nojah, üks vant kel nimeks Gregory Lincoln Kloehn, tegi terve elamise sinna sisse. No mitte lihtsalt, et ronis luugist sisse kilekott näpus ja keeras põõnama, ikka ehitas ja nägi vaeva ka. Voodi, köök, peldik ja kõik on olemas. Saab grillida ja tšillida. Ja enamusele peentele elamistele annab mobiilsusega suured silmad ette.

ENG: Gregory Lincoln Kloehn made whole house inside the dumpster. As you can see from the video it has everything you can ask from a home.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>