Kes on kenam ilma peal? // Mirror

EST: Pühad ongi ilmas selleks, et poolikuid asju lõpetada. Nii sai see peegel nüüd valmis. Raam kokku liimitud riiuli tegemisest üle jäänud ribadest. Ja samas stiilis ka. Nii võib varsti terve toa sisustuse ühest hukule määratud lauavirnast kokku jupitada.

ENG: I like holidays because then is time to complete some unfinished projects. So I made this mirror frame from book shelf leftovers. The shelf itself was made of reclaimed wood. Double recycling.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>