Maast leitud maja puu otsas // Treehouse

EST: Kanäe, kus kena maja, nagu segasummasuvila. Puu kasvab kenasti läbi kahe korruse ja kujuteldav merevaade veel pealekauba. Aga veel huvitavam on, et kust härrad Ethan Hayes-Chute ja Jean-Paul Lespagnard nii palju materjali vedelemas leidsid, et sellest selline pirakas hoone püsti panna. Kui keegi teab me kodumaal ka mõnd sellist kohta, siis öelge mulle ka.

ENG: Ethan Hayes-Chute and Jean-Paul Lespagnard built this (tree)house out of found wood and other objects. I wonder where is this place where all this material can be found. Please tell me!

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>