Roheline nagu kuusk // Green as a Christmas Tree


EST: Kaunas tahtis endale väheke erilisemat jõulupuud ja juba kolm aastat on Jolanta Šmidtienė miski pulli välja mõelnud, aga sel aastal oli raha napilt. Hädaga sai siis vähe taarat korjatud ja sellest 13 meetrit puud ehitatud. Najah, kui 40000 pudelit on väheke. Aga sai umbes sama kuulus puu kui see Tallinna oma. Haha. Puust ja püstitamisest veel pilte.

ENG: For the past three years, Jolanta Šmidtienė has been designing the holiday décor for Kaunas. This year, the city was faced with an restrained budget. So they decided to collect some bottles to make this 13 metre tree. Some like 40 000 bottles. Not too much. Plastic tree got more famous than the real one we have in Tallinn. Well, ours toppled down two times.

More pictures here.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>