Võti // key


EST: Kena väike avaja mida iga isetegija võib ise järele teha. Või ma nüüd ka ei tea. Äkki pannaks selle eest ka nüüd juba vangi. Ärge siis tehke. Minge ja ostke. Ja kui ostate, siis ärge kellelegi näidake. Magnetiseeritud värk: üks magnet haagib korgi enese külge, teisega saab külmikule riputada. Päris nutikas. Müüb AREAWARE

ENG: A little something that everybody could make themself. Or maybe it could considered illegal by newest intellectual property laws. You can always buy one. Magnetized: one magnet catches the bottle cap; the other allows the bottle opener to be kept on the fridge. Available at AREAWARE

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>