Sussid püsti // Downside up


EST: Ikka vahel võrgus kolades kohtab mingeid lillepotte kus taimed tagurpidi kasvavad. Olen mõelnud, et milles see trikk seal on ja nüüd uurima asudes selgub, et polegi. Taim tuleb lihtsalt mõnda auguga anumasse tagurpidi istutada ja ongi kõik. Peenematel pottidel on veel sees krae, et vesi välja ei tilguks ja nii, aga kui õue riputada siis pole väga oluline. Taime läbi augu ajamisel võiks vist pigem leppida lehtede räsimise kui juurte kahjustamisega. Ja augu ümber panna veel mingi pehme täide, et muld välja ei pudneneks – kohvifilter või tükk porolooni. Ja peakski olema. Mõju saagikusele ei oska hinnata, mõni väidab, et kuna vesi valgub ise tomatile pähe, siis kasvavad kiiremini. Kogu see värk tundub kuidagi natuke selline peenutsev tomatipiinamine.
Täpsemad juhised: Instructables

ENG: Planting your tomatoes upside down seems to be moden way to tortue your plants. I always thought that you need special kind of planter for that. But actually any bottle, bucket or bag will do the trick.
More at Instructables

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>