Hakkame mööblit taltsutama


EST: Nagu altpoolt näha, on tisainikohver juba pakitud ja ootab tegusid. Nimelt toimub sellel nädalalõpul Interjöörimess 2012. Tisain on ka loomulikult kohal. Appi tulevad Haapsalu Kolledži tublimad disainitudengid. Koos taltsutame kõiksuguseid asjatuid asju. Kolme päeva jooksul valmivad mitmetest kasututest mööbliesemetest uued sisustuselemendid. Vanast kapist saab diivanilaud, sahtlist riiul, lauajuppidest taburet, pitslinikust kauss, männioksast riidenagi; aknaraam vabaneb aastakümneid koormanud värvikattest, uue hingamise saab vana tool. Mõtleme, arutame, saeme, liimime, lihvime, pahteldame, lakime ja värvime. Iga päev uued projektid. Julgemad külastajad saavad ise ka kätt proovida. Igaõhtune messimelu reportaaž hakkab loodatavasti ilmuma Tisaini Facebooki lehel.

Tegemisi toetavad nõu ja jõuga TLÜ Haapsalu Kolledž, Uuskasutuskeskus, Vivacolor ja Tikkurila.

ENG: This weekend Tisain goes to interior decoratian fair. 3 days of different reuse workshops. Grand Project!

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>