Jewelry o’clock // Täitsa kellad

ENG: Different accessories from old watches. Looks like we don’t need no time tellers any more.

EST: Ei tea kas keegi on mõnd kellasseppa röövinud või pole (käe)kellad enam populaarsed, aga välja ilmunud kõiksugused ajanäitlikud aksessuarid. Igasugused prossid, sõrmused, kõrvarõngad, mansetinööbid.. Ja puha kodumaine värk. Tootjateks näiteks Tikk-Takk Design või Bioloogiline Kell. Täitsa ikka imestama paneb, kus nii palju kelli üle jäi.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>