Tapumes takes over

Henrique Oliveira elu ENG: Henrique Oliveira is a São Paulo based sculptor who uses discarded plywood layers as a main material for his works. And his works are really big. You can even go inside some of them. See more from his webpage.

EST: Henrique Oliveira käib mööda São Paulo tänavaid ja prügimägesid ringi ja korjab sealt materjale ning ehitab sellest skulptuure. Aga need skulptuurid on tal ikka jõle suured. Terve seina või toa täidavad ära. Mõnele saab isegi sisse pugeda. Tavaliselt on siis asjadel mingi metallist või torudest karkass, sellele laob mees vineeritükke peale ja saab selliseid plastilisi, veidi nagu kõdunema kippuvaid aga ikka nagu elus vorme. Päris vinge.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>