Wearable hose // Vanad voolikud

voolikulised ENG: Estonian brand Hosewear is quite well-known already. But if havent heard of them, then their main article is bags from up-cycled fire hoses. Handmade!

EST: No ega Hosewear vist väga tutvustamist vajagi. Mõni aga äkki ei teagi, et ära kasutatud tuletõrjevoolikutest tehakse meie maal kotte ja püksirihmasid. Noh, et ajalooga asjad saavad endale veel pika tuleviku kah. Enda meeletust minevikust mäletan, et ühe korra sai voolikuga põlevasse metsa mindud, aga voolik sinna ka jäi. Ses mõttes ikka hea, et ettevaatlikumaid pritsumehi ka olemas on.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>