derelict fur(niture)

derelict tisainiblogis

ENG: There is one Estonian re-use company I haven’t wrote about. Which is weird, because they produce the biggest amount of upcycled furniture in Estonia. At least it seems so. It’s called Derelict, pioneered by two designers and interior architects, Tõnis Kalve and Ahti Grünberg. They just showed their work at imm cologne international furnishing show and got some really big orders. I really like the names of their works: Big mama, Rabbit-bit, Shut up etc. You can check out prices from Trash to Trend shop.

EST: Täitsa imelik, et ma pole ühest kuulsamast kodumaisest ökodisainiproduktsioonist siin kirjutanudki. Tõesti need asjad on jõudnud juba sinna-tänna: avalikesse interjööridesse, välismaa messidele ja isegi Tarbekunsti- ja Disainimuuseumi ekspositsiooni. See on Derelict ehk Tõnis Kalve ja Ahti Grünbergi välja mõelnud seeria vanapuidust mööblit. Kui peaks tulema tahtmine neid logust kuurist välja hööveldatud toole-laudu osta, siis Trash to Trend annab hinnast aimu. Najaa. Need kauba alustest lauad on palju soodsamad :p. Ilmselgesti on Derelicti väljapaistvusel suur osa ka Ettie Mikital, kes siin otse Kölni mööblimessil ETV’le intervjuud annab (a erinevalt ETV toimetajatest arvan, et Milano mess on Kölni omast suurem).

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>