Time to Exit

Exitman wall clockENG: There’s a minimalistic wall clock that I made from waste veneer and plywood. I sent this idea to Trash to Trend Upcycling Design Competition.

EDIT:Time to Exit clock got the most likes. Thank you all for your support!EST: Niisiis. Vahepeal tegin siin mõned kellad, eksole. Vineerist ja spoonijääkidest. Sellised puised asjad. Selle kella esitasin Trash to Trendi disainikonkursile.

LISA: Kell sai rahva lemmikuks seal konkursil. Maru värk

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>