Garden pallet // Aiapalett

green pallets garden

ENG: Well it’s about time to go outside and make some green. Even if you don’t have a garden, you can still make some vertical flowerbeds on your balcony. Pinterest gives loads of inspirations.

EST: Nii. Pikk nädalavehetus veel ees ja ilmad ilusad. Mindagu õue peenraid tegema. Kui pole hooovi, siis väike vertikaalne roheredel mahub ka rõdule ära. Või siis magamistuppa. Noh, näiteks üks kaubaalus ongi justkui üks poolvalmis peenar. Pinterestist saab hunnikute viisi inspiratsioone.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>