Since design furniture

since design mööbel
ENG: I wrote about Since design a year ago. But now they have made something new and exiting. Furniture from reused material always wins my attention. So this time they came out with nice family of solid pieces with still-popular retro style look.

EST: Since designi tegemistest olen enne ka kirjutanud. Aga ega ma kade pole. Seda enam, et nüüd nad tulid välja uue retrohõngulise elutoamööbli sarjaga. Igevesti toredad ja tugevad asjad.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>