Homage to pallets

blinds from pallets
EST: Olen elus ikka kõvasti kaubalustest ja muust vanast puidust tehtud projekte näinud. Kardinaid kohtan nüüd küll esimest korda. Päris äge idee tundub. Kui sujuvalt see reaalsuses toimib, ei tea. Aga eks tehke järgi ja siis on teada. Õpetus siin.

ENG: I have seen my fair share of pallet projects but never met one made into curtains before. This blinds idea looks kind of cool. Wonder how smooth this is in reality. How to is here.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>