Roll upcycling // Rullide vuntsimine

uprolls furnitureENG: Uprolls is a small starting company that is up-cycling heavy-duty cardboard rolls into modern furniture.

EST: Kapitalis oli ükspäev teemaks Loomeinkubaatori tegevus. Sõna sai ka disainer Leonardo Meigas (vt alates 12:50), kes ütles, et nende firma Up Rolls kasutab ära papist torusid tehes neist mööblit. Päris põnev idee. Toolid pidid isegi Milano EXPOle minema kohe. Kahjuks on ülalolev pilt ainuke mille ma suutsin nende toodangust leida. Võimalik, et nad ei toodagi veel ja üritavad hoida oma arendustegevust võimalikult salajas. Milano mööblimessist mäletan, et paljud tootjad ei lubanud seal oma mööblit pildistada. Eks jah, kui täna pilt teha, siis homme toodetakse samu asju juba Hiinas miljon tükki. Salaja kuulus olla on teisalt jälle üsna keeruline.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>