Kohver // tool box

sixpack kohver

ENG: Now, when the summer is over, it is time to remember the summer. Made this toolbox from pallet wood, turned handle is from beech. Actually didn’t have much chance using it. Mybe it’s a good thing.

EST: Suvi läbi, aeg meenutusteks. Novot, kevadel tegin sellise kohvri, et oleks hea vajalikke asju kaasa tarida. Ega väga palju kasutust ei leidnud, sest oli nõnna palju tegemist. Aga kohver ise selline lihtne. Väliskorpus mõnest kaubaaluse lauast, käepide treitud pöögist, seest jaotus vineerist.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>