Vineer mööbliks

tisainvoodi EST: Mõned tükid vineerist tellimusmööblit. Voodi tellijal oli juba oma nägemus ja isegi joonis olemas, sellest hoolimata tuli konstrueerimise ja detailidega tükk mõtlemist, et kõik ikka ilusti kokku sobiks. Materjaliks on suures osas kasutatud tööstuse jääke, seega oli kõvast kombineerimist, et mõõdud klappima saada. Lõpuks jäid ainult mõned kitsad ribad üle. Tuli ka mõelda transporditavusele. All suured sahtlid ja otsas laegas. Tume serv pöögist. Kirstule tuleks veel padi peale organiseerida, siis oleks komplekt täielik.

tisainkapp Veekindlast vineerist vannitoa kapp oli selle kõrval üsna lihtne tegemine. See vineer on juba tehasest endale tugeva pinnakatte peale saanud. Lihtne hooldada ja peaks kaua kestma.

Tahad endale ka midagi sellist, siis võta ühendust. Teeme ära!

ENG: Some custom furniture from plywood. Huuge bed with drawers and storage. A little bathroom cupboard from waterproof plywood.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>