Selles kausis laulab Apelsin

tisain: minu vinüülkauss

No mingi imelik tagasihoidlikkus on kuidagi vahepeal külge hakanud. Selle vinüülkausi tegin juba oktoobris ja siin polegi hõisanud, et oikuitubli ma olen. Sirelist jalad all ja puha. Mõtlen, kas peaks sellele augule ka miskise täite ette mõtlema, siis oleks nagu kausilikum.

Eilsel Telliskivi kaltsuturul müüsin ühele fännile ka sellise. Lisaks sain lahti ühest vanast fotokast ja objektiivist, kahest reisijuhist, kolmest kleepekast, lodjaga postkaardist, pakist Laose kohvist, karvasest pardist, NY metrookaardist, vahukulbist, käevõrust, Singapuri ja Malaisia kupüüridest, Skype peakomplektist, SAS magamismaskist. Et plussi jäin, kuigi mitte eriti märkimisväärselt.

Lisa: Superuse.org kaudu avastasin, et Itaalia firma Mission to Art pakub taolisi kausikesi kõigest 30 euro eest. Nojaa, neil on ümbris väheke karbilikumaks tehtud. Ma piirdusin lihtsa kotiga.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>