Rippuv riiul


Londonis elav Norra kunstnik Amy Huntig sobras natuke puidutöökodade jäätmetes ja leiutas sellise lihtsa rippuva riiuli. Idee hea ja näeb välja kena. Suisa nii, et sai selle eest Rootsi rohelise mööbli konkursil teise koha. Noh, 500 eurot hinnasildil pole ainult kuigi normaalne number. Igaüks võib taolise ise endale valmis saagida-puurida. Pole kuigi keeruline. Isegi mõõdulinti ei lähe tarvis. Kõige olulisem on leida selline sein mis riiuli raskust välja kannab.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>