Talvekummid jalgrattale


No talvel on rattaga sõitmine suht tüütu, sest lisaks kitsastele tingimustele võib Maa jõle kähku vastu tulla. Ma viimati proovisin seda kui mul veel Erekas oli. Tänavad olid sel hallil ajal veel libedamad kui täna, aga siiski pole uuesti proovima tahtnud minna. Ja naelkumme ka ei raatsi osta, need maksavad mingi 1000. Krooni. Aga näe, nutikad inimesed Tuulisest Linnast arvavad, et teevad ise lamellkummid. Lihtne, kiire ja odav. Arvamusi, et kas nii ikka saab, on erinevaid. Proovige kuidas see Eesti lumega töötab ja öelge mulle ka.

Dutch Bike

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>