No shit!


EST>>> Einoh, vähe provokatiivne pealkiri, aga täpne siiski. Kui on selline sõrmus. On, sest ise tegin. Üks nagu tahtis, mulle tundus. Inspiratsooniks üks selline. Tulemus muidugi päris sama pole, ei hõbedat ega midagi. Mul algmaterjaliks tavaline vana veetoru. Et 16 numbriga sõrmus kätte saada, läks parasjagu saagimist ja kõvasti viilimist ja lihvimist. Noh, puhas käsitöö. Puhas raud. Allpool on etapid näha ka.

ENG>>> Title might be a little provokative, but that’s what the ring says. Made myself. Someone kind of wanted. Used this one as an inspiration. Well, mine is litte different, not made of silver, used an old waterpipe instead. Took a lot of time to cut, file and polish it. Pure handwork. Pure steel.

Related Posts with Thumbnails

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>